Lamper og belysning gør meget ved atmosfæren i hjemmet. Smukke lamper er med til at udtrykke en romantisk stemning, og en lysekrone er særligt god til dette formål. Den udtrykker en stemning af både romantik og klassisk elegance. En stil der er både gammeldags og tidløs på samme tid. I en tid hvor minimalistiske lamper er meget på mode, er lysekronen en god lampe at anskaffe sig, hvis man ønsker at tilføre sit hjem et unikt og romantisk præg.

Lysekroner – et klassisk og moderne udtryk

Ønsker du at indrette dit hjem i en mere gammeldags romantisk stil, vil en klassisk lysekrone se meget smuk ud. Du kan vælge gennemsigtige gardiner med blonder for at skabe et feminint udtryk. Men et par mere tunge gardiner af glat stof vil også skabe en meget smuk og elegant effekt og vil passe fint til lysekronen.

Hvis du ønsker en mere moderne romantisk stil, er der også mange moderne varianter af lysekronen, som vil tilføre et personligt præg til en moderne indretning.

Væglamper understreger den romantiske atmosfære

Hvis du gerne vil have flere lamper i din stue, som stilmæssigt passer til din lysekrone, kan du anskaffe dig en eller flere væglamper. De kan fås med krystaller og lampeskærme i forskellige farver, der vil skabe en meget smuk og romantisk belysning. De funklende krystaller vil give dit hjem et glamourøst og elegant præg. Det er også muligt at få væglamper, der er udformet som stearinlys. De vil bringe hygge og en varm belysning og atmosfære, både i de varme og kolde måneder.