Kurvemøbler ser både smukke, romantiske og meget hyggelige ud i din dagligstue. Så snart du kommer ind i din stue efter en lang og travl dag, bliver du mødt af en atmosfære af hygge og afslapning. Flettede møbler skaber en god kontrast til de møbler, der er på kontoret eller som man normalt har ved spisebordet. Derfor leder de automatisk tankerne hen på afstresning og skaber en sommerhusagtig eller landlig stemning, der gør det nemt bare at læne sig tilbage og slappe af. En stemning, man ellers ikke så ofte møder i sin dagligdag.

Hvordan indrettes et hyggeligt hjørne med kurvemøbler?

Du kan skabe din egen hyggekrog eller bruge kurvemøblerne som et alternativ til en almindelig sofa. Det er muligt at få kurvemøbler som sofa, som du kan indrette med smukke, romantiske og bløde puder og hynder. Så bliver sofaen rigtig komfortabel at sidde i, og puderne vil pynte fint i din stue. Da møblerne ser meget lette ud, vil de passe fint til små lejligheder.

Flettede gyngestole

En gyngestol er det ultimative symbol på afslapning, og kan også fås i flettet udgave. Dette gør den ekstra let og hyggelig. Gyngestole leder tankerne hen på ældre tider, hvor der ikke var så meget stress og jag i hverdagen. Så kan du bare læne dig tilbage med en kop kaffe eller te, mens du læser i dit favoritblad eller bare slapper af.