I forhold til en ny belægning af sten til terrassen, så er herregårdssten det mest absolut romantiske, du kan gå i gang med. Herregårdssten har en ekstravagant charme, som er med til at gøre terrassen mere indbydende og imødekommende. Så hvis du skal i gang med projekt “ny terrasse”, så vil jeg på det kraftigste anbefale dig at belægge  den med smukke og rustikke herregårdssten, som vil passe perfekt til den romantiske bolig, som du har indrettet.

Tænk anderledes

For at gøre det mere spændende dig selv at kigge på din terrasse, så bør du tænke anderledes i måden, du vælger at ligge dine sten på. Med herregårdssten er det nemlig muligt at gå væk fra den strikse lige flade på terrassen. Det er nemlig muligt at begive sig over i at lægge stenene i buer. Derfor kan du meget nemt begynde at overveje både halv- og helcirkler. Det giver et langt mere roligt og afslappende look. Samtidig vil det også passe meget godt sammen med en rustik og romantisk-præget indretning af terrassen, når stenene er lagt i buer.  I forhold til dit eget syns skyld, vil øjnene også blive mere udfordret af at kigge på forskellige mønstre, frem for den altid kedelige lige og strikse flade, som så ofte bliver valgt til terrasser belagt med sten og fliser.

Gammeldags hygge

Hvis du er meget til det romantiske, som består i det rustikke look sammen med et strejf af gammeldags hygge med Madam Blå, så er det sikre valg helt sikkert at gøre det med de nævnte sten. Det giver en mere hjemlig hygge sammenlignet med træ. Fordelen for dig er selvfølgelig også, at den er lettere at holde end en træ-terrasse. Så hvis du savner det hjemlige fra barndommen, så skal du helt sikkert begive dig ud i projektet.

Mangler du et sted at finde dine materialer, eller mangler du blot inspiration, så kan du med fordel læse mere om det her.

 

Billede: Karen Roe