Tæpper skaber hygge, komfort, varme og glæde til enhver der benytter sig af dem. Tæpper er blevet populære, som aldrig nogensinde før. Det er ikke længere yt at have tæpper liggende eller hængend her og der og alle vegne. Du må derfor gerne pryde dine gulve eller vægge med tæpper uden nogen vil rynke næsen over det. Derfor skal du bare se at komme i gang med at finde de fedeste og mest trendy tæpper til indretningen – det kan kun gå for langsomt. Derfor vil jeg gerne give lidt inspiration til tæpper, som kunne være en mulighed i din indretning derhjemme. Falder det ikke i din smag, kan du prøve lykken hos Ilva, da de har et kæmpe sortiment af tæpper.

Væg-til-væg tæpper

Du har sikkert selv gjort det – fjernet tæppet fra gulvet og belagt det med trægulv i stedet for. Det har været trenden i dansk boligindretning i mange år, men nu er det ved at tage en anden drejning. For væg-til-væg tæpperne rulles ud igen i de danske hjem; det er blevet moderne med altdækkende tæpper! Som alt andet skifter moden, og det som før var yt er nu hot trendy og vinder voldsomt frem. Mange (og du gjorde det sikkert også selv) skiftede tæpper ud med trægulve, da priserne var overkommelige. Men, efterhånden som alle gerne vil skille sig ud, er det altså blevet en trend at lægge nye altdækkede tæpper på gulvet. MEN, det betyder ikke, at man vender tilbage til de kedelige, grå tæpper, hvor alt sidder godt fast og gemt selvom støvsugeren har været forbi.

Tæpper med metaleffekt

Tæpperne, som er blevet trendy igen, råder over mange forskellige designs. Et eksempel er et tæppe med et look, som giver en metaleffekt. Det skabes af endeløse fibre af syntetiske garner, som giver dette eksempel en usædvanlig høj slidstyrke. De fås typisk i både 400 og 500 cm bredde til 189 kr. pr. kvm. Det er da ganske overkommelige priser! Se tæppet her:

http://livsstil.guide.dk/Bolig/Design/Arkitektur/Inspiration/Tæpperne_ruller_ud_1867799 

Tæpper med træstubbe

Hvis man som menneske eller familie er meget præget af naturen, og godt kan lide at befinde sig i den, kan man faktisk bringe det med sig hjem i stuen. For der findes faktisk en tæppeserie kaldet “Out of Nature” lavet af firmaet Egetæpper, hvor der er fotografiske gengivelser af motiver fra naturen, som pryder tæppet.Eksempelvis findes der designet Bornholm, som forestiller træstubbe. På denne måde kan man altså trække det man elsker aller mest med ind i stuen eller andre steder i hjemmet. Mere trygt bliver det ikke! De fås typisk til cirka 300  kr. pr. kvm. Det er dyrere, men det er det værd!

Håber, det har givet dig mod på at begive dig ud på et nyt indretningseventyr!