Børneværelset er faktisk et at de nemmeste værelser at lave hyggelige og romantiske, især når der er tale om de helt yngste børn mellem 0-10 år. Når børnene bliver ældre, vil de ofte selv stå for indretningen i deres værelser, så den falder i deres personlige stil, men i mellemtiden vil forældrene ofte bestemme indretningen i børneværelserne, og det er skønt, hvis man kan få en sammenhængende og romantiskstil, som også findes i stuen og soveværelset. Det er muligt med små hjælpemidler at opnå denne fantastiske og unikke stemning, idet man blot må få fat i nogle romantiske puder og tæpper, som kan supplere møblementet i børneværelset.

Hvilke puder og tæpper bør man vælge?

Det er jo individuelt, hvad som passer bedst til jeres børneværelse, idet I sikkert allerede har valgt farver og møbler til børneværelset i forvejen, men I har sikkert allerede nogle yndlingsfarver i tankerne, og børn er jo vilde med farver. Firmaerne Smallstuff, Fern Living og Manostyles er kendte for deres glade og farverige tæpper og puder, som kan købes i flere butikker i Danmark. Hvis man vil have inspiration, kan man betragte deres produkter på internettet f.eks. hos Stylepit.dk, hvor man kan se et stort udvalg af deres modeller. Det er jo hurtigt på nettet at danne sig et overblik over modeller og farver, således man hurtigt kan finde frem til det perfekte valg af puder og tæpper til netop jeres børneværelse.

Tilbud på Manostiles og Ferm Living

Lige nu lagde jeg faktisk mærke til, at man kan spare mellem 20 – 50 % hos Stylepit på en stor del af udvalget af tæpper og puder fra dels Manostiles og Ferm Living. Du kan se hele Stylepits udvalg af tæpper og puder til børn her og som du kan se er endnu en fordel ved at handle online, hvor man dels sparer tid frem for at besøge en møbelforretning, som oftest har et mindre og begrænset varesortiment, og priserne på nettet er også billigere i de fleste tilfælde.

 

Billede: Bonsoni.com