Ja, det kan godt lade sig gøre at lade sig inspirere af en smykkedesigner, når det angår boligindretning. For noget tid siden åbnede Julie Wettergren sit hjem for Femina, hvilket var fantastisk godt for den, som sætter indretning af boligen rigtig højt på listen. Her blev man vist igennem et ganske stilfuldt og harmonisk hjem, som rummer en masse spændende ting samtidig med at man kan se, hvor rolig en atmosfære, der hersker i hendes hjem.

Stor spisestue

Smykkedesigner Julie Wettergren er så heldig at råde over en stor spisestue, hvor der er plads til flere elementer, uden det kommer til at virke tungt. Hendes store spisestue er malet i en varm knækket hvid, som giver en flot baggrund for Julies indretning.  Hendes spisebord er i amerikansk valnød og er sågar lavet af Julies far Klaus Wettergren. Det må være ganske fedt. Den flotte sofa, som man også kan se i billedserien er en sofa i gammel kolonistil (som også ses i mange film). Denne passer rigtig godt ind i hendes stue, da den står i selskab med springbuk – inspirerende! Hendes stue er endda så stor, at den også kan rumme en kæmpe sofa fra Ilva sammen med et selvtegnet sofabord i mahogni. God stil må man sige.

Flot tapet

Som det ses i billedserien er smykkedesigneren glad for tapet, hvilket ses flere steder i hendes bolig; Også i soveværelset. Her har hun nemlig tapet fra Cole & Son fra Tapet-Cafe opsat, som er noget af det flotteste til at pryde boligen med. Tapetet er endda sat på på langs for at skabe en anderledes effekt med vandrette linjer. På væggen hænger en samling billeder, som hun har fundet på loppemarkeder i Danmark og Frankrig.

Altså er der virkelig mange elementer i hendes hjem, som man sagtens kan lade sig inspirere af til sin egen indretning. Mangler du inspiration, kan du læse mere her.

Har du andre tips, så skriv endelig en kommentar til mig.