Hvis du gerne vil glæde manden din og samtidig holde det i den romantiske stil i din bolig, så skal du helt sikkert investere i noget, som vil sætte stor pris på: hjemmebiograf og surround.

Gaveideer til ham

Gaveideer til ham, til manden eller kæresten, er derfor at investere i en hjemmebiograf med surround. Hvilken mand vil ikke elske at kæresten eller konen sørger for en gave, som også kan bruges til mandehørm? Han vil uden tvivl elske det! I skal selvfølgelig have pladsen til det, for ligesom i en biograf skal der være plads til et lærred og højttalere hele vejen rundt i salen – der skal jo helst være en fed illusion af at være midt i lydbilledet.  MEN, hvis du virkelig gerne vil give ham denne kæmpe gave, men ikke har pladsen til alle de højttalere, så er der faktisk en nødløsning; surroundbar. En surroundbar består af blot én højttaler, som skaber surroundeffekten elektronisk – smart og billigere!

Hyggelig hjemmebiograf

Hvis din hjemmebiograf til din partner skal være som en ganske ægte biografoplevelse (og hvis du har valgt løsningen med mange højttalere), så skal du sørge for at placere fire til seks højttalere omkring den foretrukne lytteposition, som det kaldes. Ja, og i stedet for et kæmpe TV på 45″, så kan man vælge en tv-projektor som alternativ – hvilket fungerer ganske godt! Den sender nemlig et kæmpe billede op på et lærred eller en hvid væg. Dernæst er det vigtigt, at der under billedet placeres en centerhøjttaler, så lyden bliver blæst direkte ud i rummet. Hvis du yderligere gerne vil imponere din partner til det ypperste, så skal du sørge for at have en subwoofer med i købet – det giver nemlig den fedeste bas!

Romantisk hygge

Det gode ved en hjemmebiograf er, at du som kvinde sagtens kan holde den romantiske stil i hjemme, da en hjemmebiograf er indbegrebet af hygge og romantik! Rummet kan sagtens gøres mere kvindeligt med romantiske linjer med puder, tæpper og sækkestole. Den romantiske stemning kan uden problemer trænge igennem!