Skænke

Skænke kan enten være drøn kedelige eller super smukke, og så er der dem der bruger dem som en rodebutik. Læs videre og find ud af hvordan dine skænke bliver romantiske eller find idéer til skænke her. https://ide.dk/Spisestue/Skaenke

Nogle ødelægger skænke

Nogle folk ødelægger deres skænke. De bruger dem til at ligge ting ovenpå. Til at stable bunker af aviser, reklamer, nøgler, cdér, film, tøj eller kaffekopper. For det første ser det grimt ud, for det andet er det en dårlig vane. Hvis man først er vant til at bruge den som afsætningsplads, så er det utrolig svært at vende sig af med igen. Travle hverdage gør det slet ikke muligt at ligge alting på plads efter brug, derfor ender meget på skænken. I weekenden kan man så rydde det op, hvis man gider. Og når ugen starter, så er det forfra igen. Lad være med at ødelægge dine skænke. Især hvis du elsker romantik og skønhed. Der er ikke noget værre end rod og gamle aviser. Start med at lave et system til aviser, nøgler, ryd op efter dig og sidst men ikke mindst- overhold det!

Romantiske skænke

En romantisk skænk er i min optik- lys, ren, ikke rodet, gerne pyntet med en buket blomster, stearinlys eller pyntesten. Min skænk har både en skabslåge og skuffer, derfor kan jeg bare ligge mit rod derind. Jeg har for længe siden accepteret at jeg ikke bliver et ordensmenneske. Så til hverdag havner det inde i skabet og i weekenden rydder jeg måske op, hvis jeg gider. Det smarte ved skænke er at de udenpå kan se smukke ud, mens de indeni bugner med rod. Og det er fuldstændig ligegyldigt. Jeg kan rigtig godt lide den skænk, der hedder Anna skænk. Jeg synes den er et godt bud på en romantisk skænk. Den er blid og fin, den er lys og sart. Den står højt på min ønskeliste.

Billede: Stefan Leijon