Hvorfor nøjes med en kommode, som er ligesom alle de andres. Køb en kommode her, https://ide.dk/Opbevaring/Kommoder eller byg din egen. Hos Idemøbler kan du i det hele taget finde masser af inspiration og billige kvalitetsmøbler. Find den brugt eller brug en af dem du allerede har. Jeg kan helt klart anbefale dig at købe en helt ny og så istandsætte den, så den passer til dit behov. Oftest kan kommoden købes i den farve du ønsker, og du skal blot tilføje det ekstra finish, som viser at det er din personlige kommode.

Sådan gør du din kommode personlig

Din kommode gøres personlig ved at tænke lidt ud af boksen. Først skal du være klar over hvad det egentlig er du vil udtrykke. Vil du fremme nogle af dine kreative sider, dine tegneevner, kunstevner eller din filosofi. Eller vil du udtrykke rene linjer, klarhed og logik? En kommode til soveværelset ser ikke ud på samme måde, som en kommode til en stue eller børneværelse. Derfor skal du også overveje hvilket rum kommoden skal passe ind i.

En romantisk kommode

Jeg kan godt lide den romantiske kommode. Jeg maler den hvid eller sart rosa. Dernæst finder jeg nogle udtryk at sætte på. Dem finder jeg enten fra glansbilleder, tapet eller citater. Hvis der er tale om glansbilleder skal man ikke bruge for mange, det ser ikke pænt ud. Og så skal der vælges nogle ordentlige glansbilleder, så det ikke ser fjollet ud. Jeg kan også godt lide en kommode med et filosofisk citat, et der fortæller noget om livet og nærhed. Men sjældent mere end et eller to. Hvis jeg bruger tapet, så er det ret nemt, der er simpelthen så meget at vælge imellem og man kan sagtens bruge meget til en kommode. Man kan beklæde en side, to sider eller fx skufferne. Der er masser af muligheder. Sidst vil jeg tilføje at jeg aldrig bruger både tapet, glansbilleder og citater på samme tid. Men hvis man er kreativ og dygtig er jeg slet ikke i tvivl om at alle tre ting kan bruges.