Tidligere på bloggen har jeg nævnt fransk landstil og dets romantiske indretning. Det agter jeg at slå et slag for igen med brugskunst fra Magnolia Living. For deres produkter rammer nemlig lige plet i den franske landstil og dets indretning. De har nemlig alt hvad hjertet kan begære – så meget, at du sagtens kan overlade indretningen til deres produkter. For de har virkelig formået at finde linjen til den perfekte romantiske og hyggelige stil, som jeg og I på bloggen godt kan lide.

Brugskunst i alle retninger

Alt efter om du står og mangler brugskunst til terrassen, udestuen eller stuen, så kan du finde det hos Magnolia Living. Deres udvalg af brugskunst spænder nemlig vidt og langt – og det synes jeg, I skal benytte jer af. For de har alt inden for den stemningsfulde franske landstil, den romantiske country living og ikke mindst den skønne sommerhusstil. Dermed sagt: de har det hele til folk som os, som har en forkærlighed for den romantiske indretning. Hvad enten du er til den rå interiør eller romantisk vintagestil kan du også finde det. Det fede er endvidere, at de har et kæmpe udvalg af gammelt og nyt brugskunst og andre fantastiske livsstilprodukter.

Brugskunst er populært

Det er ikke kun os på bloggen, som synes brugskunst er populært. Det er faktisk en generel tendens i de danske hjem, hvorfor vi skal juble piger. For det betyder, at der er et større udvalg i diverse butikker – og det nyder vores indretning fantastisk af! Det betyder endvidere også, at flere leverandører frivilligt specialiserer sig i brugskunst, såsom Rice og House Doctor. Hvis ikke I har tjekket deres produkter igennem, så gør det med det samme. For det passer lige ind i vores stil!

For at gøre din/jeres dag endnu bedre har jeg endnu en hjemmeside, som I bør tjekke igennem for fantastisk brugskunst. Du finder den her – jeg garanterer, du vil finde noget brugbart.