Man kan ikke komme udenom det; man skal desværre have plads til et kontor og en kontorstol – selvom det ikke ligefrem er det mest romantiske. Men, det kan der sagtens gøres noget ved! For du kan sagtens få en gennemført stil – selv i din kontorafdeling. Der skal ikke særlig mange midler til. Ét af dem er en kontorstol i et retro-look. Det passer til resten af stilen i boligen (hvis man er til retro), og så ser det altså bare vildt fedt ud! Det er svært at tro, men noget så enkelt som en kontorstol kan gøre det hele for udtrykket på kontoret! Jeg vil derfor med glæde gerne præsentere dig for to kontorstole, som jeg synes er vildt fede og flotte i udtrykket!

Funky kontorstol

Danform kontorstolen med valnød finér er meget retro-inspireret. Den er super smuk, med udskåret mønster i sæderyggen, der er lavet af valnød finér. Ydermere er den lavet i et flot stel i krom, hvorfor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Det smarte ved denne retro kontorstol er ligeledes, at den har en hæve/sænke funktion – og så har den hjul. Altså er den yderst komfortabel at sidde på i flere timer, da man kan justere sin siddeposition hele tiden.
Den kan findes hos unoliving.com.

Eksklusiv retro kontorstol

Hvis ovenstående ikke er så meget dig, så har jeg her en anden, som du vil falde pladask for. Denne stol er langt mere eksklusiv i designet samtidig med, at den beholder retro looket i bedste stil. Den unikke kontorstol er udstyret med et formstøbt understel i krom, som bidrager til det eksklusive look. Ikke nok med det er selve sædet lavet i læder, hvortil det er understøttet af flot, mørkt træ som matcher læderet. Ikke nok med det, er stolen højdejusterbar, så du kan sidde godt og komfortabelt. Den kan findes på livin.dk.

Ønsker du flere kontorstole til inspiration, kan du med fordel lægge et smut forbi denne hjemmeside, som har alt hvad hjertet kan begære inden for eksklusive kontorstole.

HOTEL CASA DE UCO VINEYARDS&WINE RESORT TUNUYÁN 5* (Argentina) – from €762 | HOTELMIX sustanon 350 the ultimate guide to spinning bikes ancheer