Står du og skal bruge flot udsmykning, dekorationer, designelementer eller andet godt? Så skal du læse med videre her på indlægget. Som følge af Bjørn Wiinblad relancering som brand, er det nu muligt at leje Wiinblad kunst til virksomheder eller andre. Det synes jeg er en fed idé, hvis man står og mangler noget flot Bjørn Wiinblad design som udsmykning til lokalerne.

Bjørn Wiinblad i lokalet

Lej Wiinblad’s kunst til din virksomhed eller som udsmykning til et lokale. På den måde kan man få et fantastisk touch af noget ganske unikt – og dermed også en mulighed for at dekorere og indrette med det helt originale Bjørn Wiinblad kunst.

Det synes jeg er en fantastisk mulighed – og det ville jeg mere end gerne dele med jer her på bloggen. Der er mulighed for at leje alt lige fra globeliner, store fade til vægophæng, originaltegninger og meget mere. Det lejes direkte fra Det Blå Hus, og du kan derfor være sikker på, at det er 100 % original kunst.

Smukke plakater til hjemmet

Mangler du i stedet noget flot udsmykning til væggene derhjemme? Så er det muligt at købe de smukkeste plakater i ægte Bjørn Wiinblad design. På blandt andet posterland.dk kan du finde de smukkeste og mest dekorative plakater i alskens farver og former. Det passer perfekt ind i et moderne hjem, hvor det sterile og kliniske gerne må brydes med nogle farver her og der. Netop det kan plakater i Bjørn Wiinblad design bidrage med. Han har lavet så mange forskellige plakater, at du næsten med garanti vil finde én eller flere, som du vil synes rigtig godt om.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alt i Bjørn Wiinblad kan findes her, hvortil du også kan læse meget mere om ham og hans fantastiske liv.