Hvad kan en murer hjælpe med i hjemmet? Svaret er måske ikke oplagt, hvis du ikke kan visualisere en murer i færd med at lave noget som helst andet end det at mure… mure. I dag kan du imidlertid fx finde murere i Aarhus, der samler flere færdigheder under ét tag. Sådan et flerfagligt murerfirma kan du tage fat i, når du fx har et projekt i hjemmet, der kræver samspil mellem flere håndværkere.

Find en flerfaglig murer i Aarhus til projekter i hjemmet

Noget så simpelt som at renovere det gamle badeværelse kan allerede indbefatte, at såvel murere som tømrere, VVS-folk, elinstallatører og malere skal samarbejde. Ønsker du at pifte boligen op med hjælp fra en murer, så er det derfor oplagt at finde murer i Aarhus i et murerfirma, hvor der er flere fagligheder repræsenteret. Måske spørger du, hvad murere kan hjælpe med udover renoveringer?

Opmur pejsefronten, så du trygt kan have gang i ilden

Tilbygninger er oplagte at nævne, men et mindre åbenlyst eksempel er opmuring af pejsefronter, hvis du har en pejs i stuen, der for tiden ikke er sikker at bruge, fordi der ikke er noget tykt lag sten mellem ild, vægge og gulv. Her kan løsningen være at få det gamle ildsted opmuret. Resultatet vil være en prægtig pejs, der er knapt så smal som en stålpejs, men bliver et visuelt fikspunkt i rummet.

Gør husets facade flot med vandskuring

Er husets facade blevet lidt kedelig med årene, kan det være en idé at få den vandskuret. Dette er, når du lægger et tyndt lag mørtel på husets ydre, som du så kører over med en våd mursten. Hvad er resultatet af vandskuring? Svaret er en jævn overflade, der har et noget mere harmonisk udtryk, end pudsning har det med at give. Vandskuring kan du ikke overraskende også få udført af murere.