Hvis det er blevet tid til forandring i køkkenets indretning, men du ikke er sikker på just hvad, du skal give dig i kast med, så led ej længere! Her får du nemlig inspiration til netop det, som du kan tage afsæt i eller lade være første led i en anden inspirationskæde af unikke idéer.

Indbygningsspots

Med smarte LED spots til loftet i køkkenet, gives der klart og uforstyrret lys til madlavningen, der helst skal kunne foregå uden problemer. LED indbygningsspots er desuden meget holdbare armaturer, der nemt kan monteres både i loftet og på væggen. Lige meget hvordan dit køkken tager sig ud, er der altid plads til og mulighed for installation af indbygningspots, så du kan nyde god belysning. LED spots findes i både runde og firkantede udformninger, og desuden med forskellige farver.

Dobbelte skuffer

For at udnytte pladsen mest optimalt, kan det være en smart løsning med dobbelte skuffer. Her fungerer princippet lidt som en ’skuffe i en skuffe’, hvor den yderste skuffe kan trækkes ud, og derefter kan den inderste trækkes ud over den yderste. Det er for eksempel praktisk til den dybe bestikskuffe, hvor der da kan opbevares bestik i den nederste og måske grydeskeer og andet køkkengrej i den øverste.

Karrusel til hjørneskabe

I mange køkkener er der hjørneskabe, og endnu oftere formår man ikke at benytte pladsen optimalt, enten fordi der er installeret hylder eller slet ingenting. En god løsning hertil er derfor en hjørneskabskarrusel, hvor der kan opbevares alverdens ting fra plastikbøtter og skåle til gryder og pander.

Organiseringsmuligheder

Slutteligt ses en generel inspiration med geniale udfald. Forsøg at få så mange opbevaringsmuligheder, som muligt, inkorporeret i køkkenets indretning. Det er utroligt træls at forsøge at organisere sine køkkenting, hvis ikke man har mulighed for at beholde den organisering i skabe og skuffer.