Hvis du leder efter inspiration til hvordan du kan indrette både din have og din terrasse hyggeligt, så er du kommet til det helt rigtige sted. Her får du generelle ideer, som du enten kan følge eller tage afsæt i, for at danne dine egne til indretning af udearealet!

Gangstier og bede

Der er ikke noget så fantastisk som bede i en have. Med mulighed for at plante og så alverdens sager, så er det kun fantasien, der sætter grænser for udfoldningen af havens udtryk. Det betyder altså at du kan plante blomster og smukke buske, hvis det er den slags du er interesseret i, men at du i stedet også uden problemer kan gå med et grøntsags-, bær- eller urtebed, hvis du hellere vil kunne gøre brug af havens evne til at gro. Hvis du har pladsen til det, så skaber det desuden en sammenhørighed og ro i haven, hvis der imellem bedende er små gangstier.

Markise over terrassen

En markise fungerer som overdækning, og afskærmer for både vind, vand og sol. Med en markise kan der skabes det hyggelige uderum på terrassen, der gør at man en hvilken som helst sommeraften eller tilfældig dag, har lyst til at sætte sig derud, og nyde den friske luft, uden frygt for at blive solbrændt, våd eller vindblæst. Desuden kan man få markiser i alle tænkelige former, farver og udformninger – endda nogen med motor, så den rulles ud og ind automatisk – så der er noget for enhver smag!

Behagelige møbler

Når det kommer til indretning af haven, må man ikke glemme, at der også skal møbler til. Her handler det om at finde terrassemøbler, liggestole og hvad end ellers man ønsker, som foruden det stilistiske udtryk, også er behagelige. Hvis ikke de er det, så skal man ikke regne med at få meget brug ud af dem!