Når først man har fået møblerne på plads i stuen, er det tid til at personliggøre den med brugskunst, tæpper, planter, kunst osv. Brugskunst kan skabe en rigtig hyggelig stemning samtidig med, at det kan være med til at skabe en sammenhængende og stilet stue, hvis man vælger sit brugskunst med omhu.

Skab en hyggelig stemning med romantisk brugskunst

Der findes mange forskellige typer brugskunst. Det romantiske stil passer særlig godt til for eksempel et sommerhus, hvor det er populært at indrette i en romantisk og hyggelig stemning.

  • Vasen fra Rose til 700 kroner, der er opbygget af kromfarvede porcelænsroser vil fungere rigtig godt som et centerpiece på spisebordet.
  • Den romantiske gulvlysestage fra Herregaard i forsølvet messing, er en klassiker, hvis man søger den romantiske stemning. Den fås også i en mindre udgave til bordet.
  • Fadet i forniklet messing fra Globe til 279 kroner, vil passe rigtig godt ind i den romantiske stue. Champagne har lavet et lignende fad til 500 kroner.
  • Lysestage skaber den ultimative romantiske og hyggelig stemning. Hos ILVA kan du bl.a. få lys med gulgrene printet på.

Romantisk brugskunst hos ILVA

ILVA har netop lanceret deres nye hjemmeside, hvor man kan finde masser af inspiration til boligen. Her kan du også finde masser af romantisk brugskunst til stuen i forskellige prisklasser. Derudover finder du desuden en masse boligartikler, der har masser af gode råd til hvordan man kan indrette sit hjem. Du kan bl.a. læse om de nyeste trends, hvilke materialer og møbler der trender, gode råd til indretning inde og ude, generelle boligtips og meget mere.

Den nye hjemmesiden er desuden særdeles velkomponeret med overskueligt layout, der gør det nemt at browse rundt på siden, og finde det man leder efter. Siden er bl.a. inddelt i overkategorier som stue, soveværelse, køkken og boligtilbehør.

Billede: Wicker Paradise