Velkommen til Danmarks mest hyggelige og romantiske side. Her vil jeg gerne skrive om diverse elementer i boligen, som kan være med til at skabe en fantastisk romantisk og hyggelig stemning. Jeg synes, det er vigtigt at komme hjem fra arbejde og lignende uden at skulle stresse over et rodet udtryk i boligen. Jeg vil derfor gerne være med til at hjælpe dig på vej til en hyggelig bolig, som kan give dig en mere afslappet hverdag – fordi du nyder at gå rundt derhjemme i dine romantiske omgivelser. Jeg tror på, at hyggelige og romantiske omgivelser giver en mindre stresset hverdag – og derfor gør dig i bedre stemning og humør. Derfor skal indretningen i boligen bære præg af møbler og nips, som får dig i en god stemning. En stemning som giver dig mod og lyst på hverdagen.

Start med hyggelig belysning

Et godt sted at starte med at skabe en rolig og hyggelig stemning i boligen er belysningen. Belysningen har faktisk meget mere at sige, end du egentlig lige går og tror. For en skarp og unaturlig belysning giver dig faktisk uro og stress i kroppen. Du kan selv mærke hvor stor indflydelse lyset har på krop og sind, hvis du går en tur i solskin en vinterdag. Lyset er naturligt og lyser ikke op på en klinisk måde. Du nyder godt af det, og føler dig sikkert også helt afslappet. Sådan er det også med belysningen i boligen. Her er det vigtigt at have noget lys, som kan dæmpes, når lektierne og aftensmaden er overstået. Det indbyder kroppen til ro og hvile. Derfor er det en god ide at investere i væglamper med dæmpet belysning. Du vil sætte pris på det!

Vil du gerne have væglamper, der matcher resten af boligens indretning, gør du klogt i at kigge et smut ind her, da de har et kæmpe udvalg til enhver smag.